Todays facelook

Om några minuter ska jag gå hem till Linnea för att sedan åka iväg till örebro på release party:)

Heaven is a place nearby

You just faded away. Wish I could bring you back. You're always on my mind.You have your special place in my heart, always.

Dom hittade ett brev du lämnat efter dig.En sak du hade skrivit i det var att dom skulle säga till mig hur mycket jag betydde för dig och att du tackade för allt jag gjort för dig.Jag blev darrhänt och ledsen när jag fick veta det.En del av mig tror fortfarande att du snart kommer tillbaka, samtidigt som jag vet att du har gått för alltid och aldrig mer kommer tillbaka.

Trollunge

Har känt mig som en liten trollunge idag med små rufsigt hår och världens mysigaste tröja.Dunder huvudvärk har jag också så ska snart försöka sova.Köpte föresten en ny kamera för en vecka sen.Vet inte om jag är nöjd eller missnöjd.Tycker att många bilder får helt konstiga färger och att personer blir fläckiga i ansiktet.

Jag har nog aldrig varit fullt normal

Har precis ätit lite frukost,som jag enbart gör när jag inte sovit något på natten för att orka med skolan och ska strax börja göra mig i ordning.Jag älskar egentligen att sova men brukar nästan aldrig bli trött nätterna.Därför är det så skönt att vara vaken ett helt dygn för då vet jag att jag dagen efter kommer somna tidigt på kvällen av ren utmattning och sen sova minst tio timmar.

Du lever kvar i våra hjärtan


En av världens finaste vänner valde att ta livet av sig.Innan allt hände fick jag ett långt sms av personen.Det finns inte ord på hur mycket jag grät och hur det kändes i hjärtat,hur ont det verkligen gjorde."jag kommer inte att glömma dig, om det nu är så att man lever vidare på nåt sätt" Var det allra sista du skrev till mig,någonsin.

Vi pratade med varandra nästan varje dag i över två år.Vi båda hatade den här världen lika mycke men vi stöttade och peppade alltid varandra genom allt svårt.Det känns konstigt att du inte längre finns.Jag är glad över att du ville vara min vän och att jag fick vara din.Jag kommer aldrig någonsin glömma dig!Hoppas du har det bra nu var du än nu befinner dig.

Du sa att ingen skulle sakna eller ens märka att du försvann,du hade så otroligt fel.Vi är många som saknar dig, otroligt många.sov gott fina du♥

Smärtor


Jag har haft ont i magen till och från i några månader och sen en vecka tillbaka haft konstant magvärk 24 timmar om dygnet.Inatt låg jag bara raklång i sängen och tårarna rann.Det gjorde så fruktansvärt ont,kunde knappt röra mig och började få smärtor i ryggen.Tillslut lyckades jag somna och sov fram till 16.20.Smärtorna i magen och ryggen sitter i och jag börjar bli riktigt trött på det här nu, det är jobbigt och tar all min kraft.

Som att gå på nålar


Du flög iväg med vinden lika lätt som en liten pappersbit