Överskattade jul

När blicken dras mot det högra hörnet längst ner på data skärmen och möts av siffrorna 2010-12-21 vrider sig magen ut och in kors och tvärs.Känns som flera slag träffar revbenen några sekunder efter varandra.Tjugoförsta december,3dagar kvar till julafton.

Julafton 2010 är inte samma sak som julafton för tio år sedan.2000 var året och jag var endast 5 år gammal.För dum för att förstå att ”jag ska bara gå och köpa tidningen” egentligen betydde ”jag ska gå och klä ut mig till tomte”.På den tiden var jag helt ivrig och det bubblade i magen av förväntan på vad ”tomten” skulle komma med för paket.

Men tiden går och man förändras. Att man ska sitta social och äta julmat i flera timmar med folk man vanligt vis träffar max 5 gånger om året känns sjukt jobbigt.Jag har inget emot personerna.Men att vara 15 år bland enbart massa vuxna blir rätt långtråkigt.Dessutom hatar jag all form av julmat.Varför kan dom inte bara servera fiskpinnar?


Heartbeats

Mitt hjärta slår sådär äckligt hårt så man tror att det vilken sekund som helst flyger ut genom munnen.Går sönder lite mer för varje dag som passerar.Vill fly från mig själv en stund.

Du bara finns där

Din kropp är här men din själ är på en annan plats.

Du hörs inte,syns knappt.

Du märker inte allt som sker runt om,du lever din värld i dina tankar.

 


It started out as a feeling