Sol,galna myror och kokosnöt

Legat i solen i 2 timmar.110 minuter mer än vad jag egentligen klarar av.Rastlösheten kryper som galna myror i kroppen.Att ligga stilla i värmen och bara höra vinden susa får min kropp att vilja flyga upp i räserfart,springa som en galning rakt in i en kall dusch.Känna hur värmen byts ut till kyla med hjälp av vattendroppar.Köpt en ny solkräm också.Inte en som har en äcklig solkräms doft som påminner om utlandssemestrar.Det fick istället bli en med kokosnöt doft.

Keep breathing

Går runt med ett stort svart hål inom mig.Så många frågor som aldrig kommer få något svar.Försöker förstå men virrar bort sig själv mer.Det ständigt gapande hålet täpps aldrig igen.Man har allt,men ändå fattas något.Det ständiga sökandet utan finnande,kommer det någonsin få sitt slut?.

 


Saker som gör mig arg just nu

1. Klarade enbart 1 av 2 matteprov. Jag tvingas göra 3 prov till och måste gå en vecka till i skolan.
2.Pga första meningen så kan jag bara träffa Niklas i ca 24 timmar istället för nån vecka.
3.Jag saknar mitt mörka hår.
4.Att jag är sinnessjukt trött och varit det i flera dagar.
5.Personer som vägrar förstå trots att man förklarat en sak flera gånger.

Smoke kills

Drar iväg på"sista natten med gänget" på skara sommarland med alla nior.Mitt hår är helt fluffy och äckligt men det regnar så det spelar ingen roll. Smoke kills, kom ihåg det alla fina människor!

Dom tre jobbigaste åren i mitt liv


Under mina tre år på högstadiet har jag skapat tredje världskriget mot mina föräldrar,Haft ögonen fulla i tårar nästan varje dag,pratat med en psykolog för första gången i mitt liv,fått panikångestattacker,upplevt jobbig stress,mått riktigt dåligt och sjunkit en bra bit under ytan.

När jag började sjuan bestämde jag mig för att jag skulle bli duktig i skolan,plugga och gå ut med alla betyg godkänd.Jag hann aldrig börja,en vägbom sattes mitt framför mig.Hade aldrig orken att ta mig varken över eller under den.Jag har haft IG i nästan alla ämnen fram till max 1,5-2 månader innan jag slutade nian.Jag vet inte vad hände, Jag la mitt egna liv på en hylla och pluggade dygnet runt,oftast hemma.

Tiden räckte inte riktigt till.Jag han aldrig fixa mitt betyg i matten.Därför offrar jag dom två närmsta veckorna av mitt sommarlov och går till skolan och gör klart det.

Nu den 14:e Juni 2011 står jag här med 10 godkända betyg(förhoppningsvis 11).Tack vare min mentor,mina föräldrar och en stor jävla dos med självförtroende lyckades jag klara av Nian nästan helt på egen hand.

Den lyckan jag har inom mig över att jag äntligen får stänga detta kapitell i mitt liv är obeskrivlig!


My heart beats for you

Har ingen power för tillfället,helt jävla död och slutkörd.