At the end of all your lines

Känslan man får när man ser mållinjen och snubblar precis framför,jag hatar den.Vill vika pappersflygplan ,skriva ”life will change” sedan skicka dom åt helvete.Varit ledsen konstant igår,inatt och idag.Värst var i eftermiddags,tårarna forsade,jag skrek,hjärtat slog hårdare,skakade,svårt att andas och rivit sönder mitt högra knä i ren panik.Obehagligt när man får känslan av att man ska dö och inte kunna göra något åt det.


No one wants forever

Idag har jag en riktig ful dag och ont i magen,precis som alla andra dagar.Har förövrigt ångrat mig och vill ha tillbaka mitt mörka hår.Får riktigt ballongface i ljust hår.Jag trivs inte i det,det påminner förmycket om det jag lagt bakom mig.

Together we are stronger


Det finns så mycket känslor,tankar och händelser bakom dessa två bilder. Dessa två personerna som är kopplade till bilderna ovan betyder så otroligt mycket för mig.Den översta bilden är kopplad till min pojkvän Niklas,den understa är kopplad till min vän Linnéa.
-
Jag vet många som säger att man måste ha många likheter mellan sin bästa vän och sig själv.Jag känner ingen som är så mer olik mig själv som Linnéa är.När jag inte träffar henne på över tjugofyra timmar blir jag helt i obalans.Den här kvinnan är som gräddet på moset,kryddan i starkmat och strålarna på en sol.Hon gör livet värt att leva.Jag behöver inte ens öppna min mun och förklara saker,hon förstår ändå.Hon har alltid funnits där för mig när jag mått som mest dåligt,hon har stöttat,peppat och varit alldeles jävla underbar.
-
Det är svårt att med bokstäver förklara sina känslor.Bokstäver är inte lika kraftfulla och starka som känslorna är.

Cut out all the ropes and let me fall

Gått under en mörk himmel,under kalla regndroppar. Rensat lungorna på luft,huvudet på tankar.Försökt förstå vad som händer inne i kroppen,utan resultat.Blir inte glad av att vakna nollfyrafemtiofem.Det gör för ont för att kunna sova.

Jävla bajs dag

Idag vill jag bara koppa bort mig ifrån omvärlden och stänga in mig under täcket.Värk i hela kroppen,obehaglig smärta i handlederna och ut till fingertopparna.Kroppstemperatur på 34.9 grader.J-a-g F-r-y-s-e-r. En riktig jävla bajs dag rakt igenom....Nästan iallafall.

Två små delar av något stort

Vinden tar tag i mitt orange/bruna/blonda hår. Kärleksfjärilar överdoseras i magen. Hjärtat slår hårdare,snabbare och häftigare än någonsin .Att jag får älska dig och kalla dig för min är något jag i min vildaste fantasi aldrig har kunnat drömma om.
-

Vissa dagar händer det att jag attackeras av monstret AngryEllie. Då blir jag som en tickande bomb och känner ren frustation inom mig, för att jag med ord inte kan förklara hur underbar du är.

-

Det finns inget som slår den känslan när jag vaknar upp på morgonen,möter din varma blick och får världens mysigaste morgonkyss.När jag säger dom där tolv bokstäverna i tre ord kommer det rakt ifrån hjärtat.Jag älskar dig, till stjärnorna,ett varv runt jorden och sen tillbaka.Min fina Niklas ♥